2. Dan v CŠOD Medved

Prvo noč na Medvedjem Brdu so učenci lepo prespali. Domotožja je bilo ravno za odtenek. Ob 7.15 je bila budnica. Sledil je okusen zajtrk in pospravljanje sob. Nato smo se odpravili na tek na smučeh. Otroci so preko igre zares hitro usvojili osnove te discipline. Za tem je sledila orientacija, ki smo jo izpeljali kar po prostorih CŠOD-ja. Po kosilu smo se ponovno odpravili na sneg, tokrat je bilo na vrsti veselje na snegu. Z bobi za sankanje smo se tako učenci kot učiteljice spuščali po snegu. Zaradi dobrih snežnih razmer nas je neslo precej hitro in daleč.

Sledila je popoldanska malica, za tem pa težko pričakovano lokostrelstvo. Številni učenci so za to dejavnost pokazali veliko interesa. Med tem ko so čakali na lok, so gradili prekrasne umetnine iz blazin, ki si jih lahko ogledate na fotografijah. Še bolj kot lokostrelstva, so se učenci veselili večerne zabave. Vsak odmor so izkoristili za pripravo potrebnih stvari. Za vsakega udeleženca so na primer izdelali svojo vstopnico. Na nekaterih je bila celo QR koda. Na zabavo pa so povabili tudi učiteljice, ki smo se le-te z velikim veseljem udeležile. 🙂 Da pa ta zabava ne bi bila povsem običajna, se učenci pred odhodom lepo sfrizirali in oblekli.

Pred zabavo smo se spustili še po skrivnem toboganu, nato pa smo se z lično izdelanimi vstopnicami odpravili plesat. Na vhodu sta nam vstopnice pregledala Iza in Nail. Naš družaben večer je bil res poseben. Uff, kako smo plesali in se zabavali. Bilo je zares veselo!

Po plesu so se otroci šli stuširat, umit zobe, na blazinah so poslušali pravljico in se nazadnje odpravili spat. Da lažje zaspijo, se vsaka soba posebej igra igro “tiha maša”. Le kdo bo današnji zmagovalec? 😉

Jutri ob 13.00 se bomo odpravili z Medvedjega Brda in v Idrijo prispeli predvidoma med 13.30 in 13.45, za modro dvorano.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja